equip

Mamen Artero Borruel | mamenab@elglobusvermell.org
Arquitecta per l’ETSAB-UPC (2004), especialitzada en bioconstrucció i permacultura. Postgrau en producció, gestió d’espectacles i esdeveniments culturals per la UB (2007-08). Postgrau en Seguretat i Salut a la Construcció per l’ETSEIB (2010-11). Cofundadora d’El globus vermell (2008). Codirecció del despatx d’arquitectura Rabat & Artero especialitzat en rehabilitació i urbanisme (2005-2012). Títol de professora d’Hatha Ioga per Yogadarshanam Indian School (2016). Ha viscut i treballat a Milano i Liverpool.

Maria Laura Del Tento | maiadt@elglobusvermell.org
Arquitecta llicenciada a la universitat “La Sapienza” de Roma (2006). Educadora per a la sostenibilitat, formadora i dissenyadora en permacultura. Curs de disseny de Ecoaldees (2012). Permaculture teacher training. (2015). Certificat de disseny en Permacultura (2012). Cofundadora de Renadivola – Taller d’arquitectura natural (2013) que es dedica a reformes i formació per a nens a la bioconstrucció. Secretaria i cofundadora de l’Associació Permacultura Barcelona. Actualment participa d’un projecte comunitari de vivenda enfocat a l’agroecologia.

Pilar Calçada i Balcells | pilartemplesnc@gmail.com
Llicenciada en Geografia i Història per la UB (1995), Màster en Exclusió Social i Diversitat Cultural per la UdG, professora de ciències socials en secundària des del 1999. Membre de l’equip coordinador de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (2019- 20). Formada en mediació, facilitació de processos individuals i grupals, i permacultura.
Membre actiu de diverses plataformes com País Conscient, associació Amics del Camí dels Països Catalans, recerca entorn el Despoblament rural al Fòrum Comarcal l’Espitllera, Associació catalana EBC, impulsora de l’Associació 8 colors per a una educació respectuosa i conscient.

Silvia Martínez Ramos | silviamr@elglobusvermell.org
Arquitecta per l’ETSAB-UPC (2014). Intercanvi Erasmus a l’universitat d’arquitectura i urbanisme Ion Mincu de Bucarest (2011-12). Certificat de professionalitat en Il·lustració (2017). Col·laboració en projectes educatius i de difusió de l’arquitectura amb El globus vermell des del 2017. Diversos projectes d’il·lustració, animació i arquitectura com a freelance i divulgació sobre l’arquitectura i la ciutat amb Barcelona Architecture Walks des del 2018.

Eva Crespo Villalba | evacv@elglobusvermell.org
Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona (2004) , Diplomada en Educació Social per la Universitat Ramón Llull (1999), i amb Postgrau en Impacte del Canvi Climàtic i Sostenibilitat per la Brunel University, a Londres (2010).
Permacultora i Comunicadora. Fundadora de PachaMama Media (2019), productora audiovisual especialitzada en produccions amb fons social i/o mediambiental.