Cicle d’activitats als patis

Lloc Patis de les escoles Mercè Redoreda, Les Aigües, Can Fabra
Data febrer – juny 2024
Organitza Equip de El globus vermell / Lemur 
Dinamitza  Central parc
Col.laboren ecosistemes Mercè Redoreda, Les Aigües, Can Fabra
Destinataris  ciutadania
Promou Programa patis x clima en Acció
Finança Ajuntament de Barcelona

A partir del febrer fins al juny els tres ecosistemes que participen del programa Patis x clima en Acció (Mercè Rodoreda, Les Aigües, Can Fabra), organitzen unes activitats als seus patis amb l’objectiu de donar a conèixer el programa al barri i intentar involucrar noves entitats del teixit social de l’entorn.

Es planteja realitzar a cada pati 3 activitats relacionades amb temes d’horticultura i cura del verd i dinamitzades per Central Parc, entitat col·laboradora del projecte.

Es dissenyen doncs les activitats perquè siguin coorganitzades almenys per l’escola i/o l’AFA + una entitat/ equipament del barri.
Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, i es duen a terme al pati de l’escola en horaris d’obertura al públic.

En convoca una primera sessió plenària a on els tres ecosistemes triessin les activitats, més adequades al seu context a dins d’un catàleg proposat per a Central Parc.

Un cop finalitzada aquesta fase de projecte, vista l’assistència de la ciutadania, s’ha pogut avaluar una molt bona rebuda per part del barri d’aquestes accions.