Jornada Manresa 2024

Lloc Escola Agrària de Manresa, Escola Sant Ignasi, Institut Lluís de Peguera
Data 4 d’abril de 2024
Organitza El globus vermell / Patis x Clima
Co-organitza Ajuntament de Manresa, Escola Agrària de Manresa
Finança Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives

El dia 4 d’abril va tenir lloc a Manresa la Jornada Renaturalització d’espais i entorns educatius.

La Jornada organitzada per El globus vermell, ha sigut promoguda pel Programa d’Economia Social del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada pel Ministeri de Treball i Economia Social del Govern d’Espanya, i realitzada en col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa i l’Escola agrària de Manresa.

La Jornada va començar al matí a la finca Can Poc Oli, seu de l’Escola Agrària, amb la formació per a Dinamitzadora d’espais i entorns educatius renaturalitzats, a la qual van participar alumnes de l’escola i professorat de centres educatius de la ciutat.

A la tarda vam seguir la Jornada fent un recorregut guiat al pati renaturalitzat de l’escola Sant Ignasi, i vam acabar la tarda amb una taula redona a l’Institut Lluís de Peguera, a on es van aprofundir els aspectes administratius, tècnics i de salut al voltant de la renaturalització d’espais i entorns educatius.

A la taula rodona van participar experts i representants de 5 centres de la ciutat, podent explicar els seus recorreguts en el procés de transformació de l’espai exterior.

Finalment, es va inaugurar l’exposició Renaturalització d’espais i entorns educatius. Eina de resiliència urbana, que es mantindrà fins al dia 14 d’abril al vestíbul de la sala d’Actes de l’Institut Lluís de Peguera.

+ Programa
+ Descarregar memòria de continguts