Concurs patis x clima a 3 comarques de Catalunya

Organitza El globus vermell
Col·labora Ajuntament de Manresa, de Reus i St. Adrià del Besòs
Promou i finança Departament d’Empresa i treball de la Generalitat de Catalunya

Ets una escola pública de Reus, Manresa o Sant Adrià del Besòs i esteu pensant en com millorar, renaturalitzar o adequar el vostre pati segons necessitats pedagògiques actuals?
Aquesta convocatòria és per vosaltres. S’escolliran 3 escoles, una de cada ciutat per a definir els seus projectes de Renaturalització de forma participada. Només heu d’omplir un formulari i enviar-nos la informació.

La convocatòria “projecte de Renaturalització del nostre pati” està oberta fins al 28 de gener del 2024 per les ciutats de Manresa i Sant Adrià del Besòs i fins al 10 de febrer del 2024 per la ciutat de Reus.

Aquesta convocatòria forma part del programa Patis x Clima Catalunya, que contempla un conjunt d’activitats d’assessorament per a administracions públiques, d’acompanyament i de co-creació per a comunitats educatives per al redisseny dels seus espais exteriors. El programa divulgatiu es centra en les comarques del Bages, el Baix Camp i el Barcelonès i té la finalitat de respondre, a partir de les comunitats educatives, a les problemàtiques relacionades amb l’emergència climàtica i la crisi eco-social actual, promovent la corresponsabilitat de la ciutadania i les administracions.

Les escoles escollides rebran:

  • Un acompanyament en el procés d’identificació de necessitats i codisseny del projecte de transformació del pati, mitjançant sessions participatives que es realitzen conjuntament amb tota la comunitat educativa.
  • La definició d’un projecte bàsic valorat per fases per a la seva implementació en el centre seleccionat.

Tot acompanyats per Arquitectes de l’equip d’El globus vermell i els corresponents representants dels vostres Ajuntaments.

Per participar-hi només cal emplenar el formulari del municipi corresponent i fer-nos-el arribar a patisxclima@elglobusvermell.org

Ets una escola pública de Manresa? Descarrega el formulari aquí

Ets una escola pública de Reus? Descarrega el formulari aquí

Ets una escola pública de Sant Adrià del Besòs? Descarrega el formulari aquí