Jornada de renaturalització d’espais i entorns educatius a Manresa

Us convidem a participar a les properes Jornades de renaturalització d’espais i entorns educatius que tindran lloc a Manresa el dia 4 d’abril. Es tracta d’un espai de trobada i reflexió per a professionals de molts àmbits que de manera transversal treballen per a millorar la ciutat a nivell físic, mediambiental, social o educatiu.

Comptarem amb la presència de l’escola agrària de Manresa i coneixerem els projectes que està portant a terme la ciutat des de l’Ajuntament. També coneixerem les experiències de patis d’escoles ja transformats. A més a més comptarem amb l’exposició “Renaturalització d’espais i entorns educatius. Eina de resiliència urbana” que il·lustra exemples de Balenyà, Cardedeu, Hostalets, Barcelona, Manresa i Sant Feliu de Llobregat i que es podrà visitar del 4 al 14 d’abril a l’Institut Lluís Peguera.

Aquesta jornada forma part del programa divulgatiu del projecte Patis x Clima Catalunya, que contempla un conjunt d’activitats d’assessorament per a administracions públiques, d’acompanyament i de co-creació per a comunitats educatives per al redisseny dels seus espais exteriors. El programa divulgatiu es centra en les comarques del Bages, el Baix Camp i el Barcelonès i té la finalitat de respondre, a partir de les comunitats educatives, a les problemàtiques relacionades amb l’emergència climàtica i la crisi eco-social actual, promovent la corresponsabilitat de la ciutadania i les administracions.

Esdeveniment coorganitzat per l’Ajuntament de Manresa, l’Escola agrària de Manresa i El globus vermell a través del programa Patis x Clima.

+ Programa
+ Inscripció aquí