Jornada de renaturalització d’espais i entorns educatius a Reus – 22 de maig

Us convidem a participar a les properes Jornades de renaturalització d’espais i entorns educatius que tindran lloc a Reus el dia 22 de maig, per celebrar el Dia de la Biodiversitat (vegeu Nota de premsa). Es tracta d’un espai de trobada i reflexió per a professionals de molts àmbits que de manera transversal treballen per a millorar la ciutat a nivell físic, mediambiental, social o educatiu.

Coneixerem els projectes de renaturalització que s’estàn portant a terme des de l’Ajuntament i comptarem amb diversos convidats que aborden el tema des de diferents punts de vista. També coneixerem les experiències de patis d’escoles ja transformats. A més a més s’inaugurarà l’exposició “Renaturalització d’espais i entorns educatius. Eina de resiliència urbana” que il·lustra exemples de Balenyà, Cardedeu, Hostalets, Barcelona, Manresa i Sant Feliu de Llobregat i que es podrà visitar des del 14 de maig al 2 de juny a la biblioteca Pere Anguera.

Aquesta jornada forma part del programa divulgatiu del projecte Patis x Clima Catalunya, que contempla un conjunt d’activitats d’assessorament per a administracions públiques, d’acompanyament i de co-creació per a comunitats educatives per al redisseny dels seus espais exteriors. El programa divulgatiu es centra en les comarques del Bages, el Baix Camp i el Barcelonès i té la finalitat de respondre, a partir de les comunitats educatives, a les problemàtiques relacionades amb l’emergència climàtica i la crisi eco-social actual, promovent la corresponsabilitat de la ciutadania i les administracions.

Esdeveniment coorganitzat per l’Ajuntament de Reus i El globus vermell a través del programa Patis x Clima.

+ Programa
+ Cartell
+ Nota de premsa
+ Inscripció aquí

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és 240112_pxcCAT_tira-logos_verd_ambpxc_senseajbcn-1024x102.jpg