Participació a la trobada anual del projecte Cool Schools a París

Participació com a socis col·laboradors de la trobada anual del projecte CoolSchools coordinat des de la UOC. La trobada va tenir lloc a París els dies 7, 8 i 9 de juny.

Cool Schools és un projecte de recerca sobre els beneficis que comporta l’aplicació de Solucions Basades a la Natura en l’adaptació al canvi climàtic de les nostres ciutats. El projecte estudia els casos de les ciutats de Barcelona, ​​París, Brussel·les i Rotterdam com a exemples globals impulsats des de les administracions respectives.

Entre els socis del projecte Cool Schools hi ha sis universitats europees (Universitat Oberta de Catalunya, Vrije Universiteit Brussel, Centre National de la Recherche Cientific, University of Antwerp, Universitat Hasselt, ITC-University of Twente) en col·laboració amb quatre administracions públiques locals (Ajuntament de Barcelona, ​​de Paris, de Rotterdam, i Brussel·les, tres organitzacions locals com El globus vermell, Springzaad, IVN Natuureducatie i dues europees i una organització internacional (European Schoolnet, Centre de Promoció de Science, UN-Habitat).