Vermut x Clima. Acció ciutadana pel Clima a La Prosperitat 

Lloc Pati de l’ escola Mercè Redoreda
Data 25 de maig 2024
Organitza Equip de El globus vermell / Lemur
Dinamitza Central parc
Col·laboren ecosistemes Mercè Redoreda
Destinataris ciutadania
Promou Programa patis x clima en Acció
Finança Ajuntament de Barcelona

El dia 25 de maig s’ha realitzat una acció lúdica/formativa d’acció comunitària a dins del projecte Patis x clima en Acció.
Juntament amb l’escola Mercè Rodoreda, i en ocasió de la inauguració de la festa major del barri de La Prosperitat, s’ha organitzat un vermut musical per donar a conèixer l’espai com un lloc a on tothom pot proposar activitats de caràcter comunitari i obertes a la ciutadania.

A partir de les 11 h del matí fins a les 14 h la ciutadania intervinguda va poder assistir a la Presentació del projecte patis x clima en Acció, aportar idees i propostes per a l’activació i dinamització del pati, assistir a un taller sobre plantes medicinals i construir de forma comunitària una “Torre d’aromàtiques” dut a terme per Central Parc.

Durant la jornada van acudir al pati una quarantena de persones entre famílies vinculades amb el centre educatiu, l’equip docent, entitats actives al barri i exponents polítics.

A partir d’ara el pati de l’escola gaudeix doncs d’un nou espai de cultiu, del reg i del manteniment del qual s’encarregaran els infants de l’escola i les famílies.