VII Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius

Per setè any consecutiu celebrarem el proper Octubre les Jornades i les seves accions paral•leles centrades en la Renaturalització dels espais i entorns educatius. Al llarg d’aquests anys les jornades han estat un espai de trobada i reflexió per a professionals de molts àmbits que de manera transversal treballen per a millorar la ciutat a nivell físic, mediambiental, social o educatiu.

Enguany es pretén consolidar les Jornades com a esdeveniment referent anual a nivell estatal quant a la Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius. Sent Barcelona la seu de les Jornades pel seu recorregut i el treball que s’està duent a terme des de l’Administració en la renaturalització d’espais educatius.

En aquesta edició continuarem compartint coneixement i experiències amb comunitats educatives i administracions locals o autonòmiques com Castella i Lleó, Aragó, València, Andalusia, País Basc, Catalunya, Madrid, Barcelona, Cardedeu, Manresa, Sant Feliu de Llobregat, Hostalets de Balenyà… a part de professionals de diverses disciplines com són la psicologia, la salut, la facilitació, la recerca, la biologia, l’educació, l’arquitectura…

Esdeveniment coorganitzat per Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Institut Infància i Adolescència de Barcelona – Institut Metropoli, UOC (Cool Schools) i El globus vermell a través del programa Patis x Clima.

Al Setembre us compartim el programa i us podreu inscriure.

De moment,
reserveu les dates del 18, 19 i 20 d’Octubre !!