Jornades Barcelona 2018

Organització Instituto Ecohabitar + El globus vermell + Educa Permacultura
Lloc BioCultura BCN
Data 3 i 4 de maig del 2018
Patrocinadors i col·laboradors Ajuntament de Barcelona, Asociación Vida SanaCambiumInstituto EcohabitarMilantaRevista EcoHabitarRosa Sensat

Les jornades pretenen emmarcar en un mateix escenari a professionals del sector de l’educació i la pedagogia amb permacultors, arquitectes i bioconstructors, apropant a les comunitats educatives exemples i projectes en funcionament per tal que serveixin de guia en la transformació dels nostres centres escolars i sistemes pedagògics vers un sistema educatiu avançat.

Durant les jornades es convidà a experts en diferents àmbits de la permacultura, de la bioconstrucció i de l’educació. Es realitzaren xerrades, taules rodones i tallers participatius, tot lligat per una activitat transversal o espai obert d’opinió.

L’objectiu principal de les jornades serà el d’apropar mètodes, tècniques de disseny i experiències a les comunitats educatives i als professionals interessats de la mà d’experts en la matèria. En el nostre territori actualment hi ha un nombre creixent de col·lectius, plataformes o professionals independents treballant en la transformació de les infraestructures educatives així com els seus programes educatius.

Tot plegat amb l’objectiu general d’activar la consciència col·lectiva per construir ciutats eficients i saludables que tendeixin a disminuir la dependència energètica i, en conseqüència, la petjada ecològica, tal i com marquen els objectius establerts al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022.

+ pdf programa 
+ pdf resum jornades

fotos