jornades barcelona 2020

Avui més que mai es fa palesa la necessitat de transformar la mirada i l’espai físic exterior dels centres educatius, tant els patis com l’entorn immediat. La ciutat és l’escenari on transcorre la vida, on aprenem, on creixem i ens desenvolupem. L’escola, com a llavor d’una societat compromesa amb el medi ambient, esdevé el laboratori de proves on iniciar la transformació.

Integrant l’acció pel clima dins el currículum escolar i, alhora, fomentant aquesta transformació d’una manera participativa i inclusiva per part de tots els agents vinculats (alumnes, comunitat educativa, famílies, barri, tècnics especialitzats…), l’objectiu últim del programa Patis x Clima proposa una visió holística cap a una transició sostenible dels centres educatius que promogui la cura de l’entorn i faciliti i doni eines per l’adaptació i la mitigació del canvi climàtic.

Enguany celebrem la 4a edició de les jornades a Barcelona. Es realitzen el 29 d’octubre del 2020 a la Nau Bostik. El programa de l’esdeveniment compta amb la presentació de les aportacions de 17 porfessionals de diferents àmbits sobre la temàtica 17 mirades*, la presentació per part de l’ajuntament de Barcelona del projecte “11 Escoles-Refugis Climàtics”, la inauguració de l’exposició “Renaturalitzem l’escola, naturalitzem la ciutat” i un acte de cloenda junt a Aina Castelltort i Gustavo Duch.

  • Organitzat El globus vermell
  • Recolzat Fundació Biodiversitat del Ministeri per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic
  • Col·labora Nau Bostik, Ajuntament de Barcelona
  • Lloc Nau Bostik. C. Ferran Turné, 1-11. Barcelona
  • Data 29 d’octubre 2020, 17.00 – 20.00 h

+ pdf programa

Acta jornadas BCN 2020

+ veure jornada online