Escola infantil Sabina

El projecte vol donar resposta a la necessitat d’espais més adequats a les línies pedagògiques de centre, específicament enfocades en el disseny d’espais que propiciïn la curiositat, l’impuls d’inventar noves experiències i en la lliure circulació. La proposta passa per l’adequació de diferents zones, transformant l’espai exterior en un espai d’aprenentatge i d’experimentació, creant topografies on dur a terme el desenvolupament psicomotriu i amb la creació d’un jardí comestible oferir l’oportunitat d’experimentar els processos biològics de la natura.

D’altra banda, el projecte aporta unes qualitats que pretenen que tota la comunitat educativa pugui gaudir d’un espai a l’aire lliure verd, fresc, natural, biodivers i viu, convertit, gràcies a la introducció de la natura, en un sistema regeneratiu i refugi urbà per als éssers del sistema, cada vegada més necessari davant les característiques climatològiques i ambientals que el canvi climàtic està agreujant a les nostres ciutats.

Nom projecte: Transformació de l’espai exterior de l’Escola infantil La Sabina
Tipologia de projecte: Transformació d’espais exteriors
Equip promotor: Professorat i equip directiu del centre
Agents implicats: Comunitat educativa i El globus vermell amb el suport de Fundación Biodiversidad del Ministeri de Transició Ecològica i el Repte Demogràfic
Any inici: 2020
Adreça: Carrer del Cañón del Río Lobos, 4, 28030 Madrid

+ info