1er cicle formatiu d’activació de comunitats Patis x Clima en Acció

El dia 23 de novembre de 18 a 20h a l’Escola Mercè Rodoreda iniciarem el primer cicle formatiu del projecte d’activació dels ecosistemes al voltant dels patis de les escoles Mercè Rodoreda, Les Aigües i Can Fabra que hem anomenat Construcció i gestió de comunitats per l’obertura de patis escolars.

En aquest cicle es duran a terme 3 sessions de formació impartides per tècnics i experts sobre les temàtiques:

  • Catàleg de recursos per a l’obertura de patis i eines de manteniment (Tècnics de l’Ajuntament de Barcelona)
  • Eines de comunicació i relació (Resilience Earth)
  • Corresponsabilitat i governança (Resilience Earth)– Catàleg de recursos per a l’obertura de patis i eines de manteniment (Tècnics de l’Ajuntament de Barcelona)– Eines de comunicació i relació (Resilience Earth)– Corresponsabilitat i governança (Resilience Earth)

L’objectiu d’aquesta formació és donar eines i coneixements per respondre a les necessitats expressades durant la sessió participada anterior i alhora consolidar els grups motors dels 3 ecosistemes educatius.

Apreciarem les diverses perspectives que aporta cada membre de l’equip, i per això esperem comptar amb la vostra participació en aquest cicle. Estem segures que aquesta formació serà valuosa per a tothom independentment del seu nivell actual de coneixements i d’implicació al projecte.

Les dates per les següents sessions, pendent de confirmar el lloc, seran el 30 de novembre i el 14 de desembre a la mateixa hora.

+ Inscripcions aquí
+ Resum sessió inicial 18 octubre
+ info patisxclima.accio@gmail.com