Formació tècnica Sevilla febrer 2020. Places exhaurides

El proper 21 de Febrer, com part del programa de les Jornades renaturalització d’espais educatius que es duran a terme a Sevilla, tindrà lloc la 1a edició de les sessions formatives de patis x clima, al Col·legi d’Arquitectes de Sevilla (COAS) .

L’objectiu principal d’aquesta formació és donar a conèixer la renaturalització d’espais educatius com a eina de mitigació del canvi climàtic, desenvolupant mètodes d’implementació a través d’un procés participatiu d’alt contingut educatiu i mediambiental.

Aquesta formació posa especial relleu en conèixer i entendre els efectes i conseqüències del canvi climàtic a nivell local i global.

Destinataris
Personal tècnic municipal de medi ambient, educació, urbanisme. Enginyers, arquitectes, ambientòlegs, educadors …
Comunitat eduactiva

Objectius
Conèixer les repercussions i impactes locals de l’canvi climàtic. Millorar el disseny dels patis escolars cap a la sostenibilitat. Conèixer el marc normatiu de referència i els criteris de construcció escolar aplicats en els espais a l’aire lliure. Apropar experiències pràctiques de renaturalització de patis escolars.

Continguts
El canvi climàtic, eines per a la mitigació. Transformacions cap a la sostenibilitat dels centres educatius. Estratègies d’actuació: les persones, el verd, l’intercanvi. Com dissenyar amb els elements naturals. Els compromisos dels diferents agents implicats (administració, ajuntament, comunitats educatives).

Metodologia
Participació d’experts, presentació d’exemples, exercicis pràctics i debat amb els assistents.

+ programa formació sevilla 21 febrer del 2020